VÜCUT
"Tatil tatillerinin %45,6'sı* hala İtalyanların EN GÖZDE DESTEĞİNİN DENİZ OLDUĞUNU belirtiyor (*Istat 2018 verileri). Bunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Günlerinizi sahilde bir kalabalıkla paylaşarak geçirmeniz çok muhtemel. turistlerin".
"Güneşin altındaki yerinizi gürültücü plaj şemsiyeli komşularla paylaşma fikri size cazip gelmiyorsa, gelin ve tamamen rahatlama içinde bir tatil türü arayanlar için ÖZEL OLARAK AYRILMIŞ OTEL XXX'teki özel GRAN XXX plajımızı keşfedin. , hak ettiğiniz tatilinizin geri kalanından vazgeçmeden, yüksek sezonun tipik dönemlerinin kaosundan uzakta".
MADDE NOKTASI
Neden beğeneceksin? Aşağıdakilere sahip olabileceksiniz:
ayrılmış koltuklar: şemsiyeler arasında daha fazla alan
sadece otel müşterileri: sahilde daha az kafa karışıklığı
özel plaj: seçilmiş müşteriler
HAREKETE GEÇİRME ÇAĞRISI
"Ayrılmış 50 koltuk dolmadan önce списки факсів hemen bizimle iletişime geçin:
Fark ettiğiniz gibi hizmetin özelliklerini potansiyel müşteriler için faydaya dönüştüren listeledim . Sorunu, kaostan uzakta belirli bir tür tatil arayan seçilmiş bir potansiyel müşterinin arzusundan yararlanarak belirledim .
Kopyayı desteklemek için, denizin turistler için en sevilen destinasyon olduğunu kanıtlayan, yani plajların bu yıl yine kalabalık olma ihtimalinin yüksek olduğunu ve arayanlar için iyi bir haber olmayacağını gösteren araştırma verilerini kullandım. Deniz kenarında biraz huzur.
Ayrıca, sınırlı oturma yeri için rezervasyona aciliyet duygusu ekledim .
HAREKETE GEÇİRME ÇAĞRISI
-