Pulea faʻafitauli mo franchises: Faʻafefea ona alu ese mai le mumu ma faʻaleleia le faʻatau

Telemarketing List offers targeted and verified phone databases to enhance your outreach efforts. Reach potential clients efficiently and boost your telemarketing results.
Post Reply
aysha660

Pulea faʻafitauli mo franchises: Faʻafefea ona alu ese mai le mumu ma faʻaleleia le faʻatau

Post by aysha660 »

E te manaʻomia le faʻaleleia atili o lau faʻatauga a le franchise ? O leiloa tupe a lau franchise? O lea la, o le mea muamua e tatau ona e faia o le puleaina o faʻalavelave.

O le mea moni, e tusa lava pe tatou te pulea se franchise, o se pisinisi ua uma ona faʻatulagaina, e manaʻomia pea le taulimaina o tulaga e leʻi mafaufauina.

O le iloa pe faʻafefea ona taulimaina nei tulaga, peitaʻi, e le o manino tele mo le tele o tagata fai pisinisi. I le auala, o le mea tonu lava e uiga i le puleaina o faʻafitauli o le a talanoa RCKY i aso nei.

O le a le pulega o faalavelave?
Fa'afoega o fa'alavelave o le faiga lea e lisi email pisinisi ma tagata fa'atau amata pe a tula'i mai se tulaga le mana'omia ma le le fuafuaina i totonu o se fa'alapotopotoga. Ina ia foia, e tatau ona tatou aufaatasi .

A tatou talanoa e uiga i se franchise , o lona uiga, o se kamupani, faʻalavelave faʻalavelave e mafai ona faia pe a faʻatasi uma vaega o lena faʻalapotopotoga i se auala faʻamaopoopo.

I se tala fa'atatau, o fa'alavelave e tutupu i totonu o se kamupani e fa'atatau i mea tau tupe . I le tele o tulaga, o se fa'aitiitiga lea o tupe maua. O le mea lea, o le a lava le faʻaleleia o faʻatau.

O le fesili tele, peitaʻi, o le malamalama i mea e tatau ona fai e faʻateleina ai le faʻatau atu o oloa poʻo auaunaga. E mafua ona o kamupani taʻitasi ma faʻalavelave e iai ona uiga .

Image

Fa'afefea ona pulea se fa'alavelave?
Ina ia pulea se faʻalavelave ma faʻaleleia lau faʻatauga a le franchise, e lua auala e mafai ona uia. O le mea muamua o le puipuiga, ma le lona lua, o le tali atu.

Faiga puipuia
E pei ona uma ona matou fai atu, o kamupani taʻitasi ma faʻalavelave e iai ona lava uiga, o lea e leai se faʻataʻitaʻiga e faʻafefe ai pe aloese mai ai. Ae o loo i ai faatonuga. Va'ai:

Fa'afanua tulaga lamatia uma e ono maua e le franchise;
Fausia se komiti fa'alavelave ua saunia e feagai ma nei tulaga;
Fa'amatala se avanoa fa'apitoa e fa'afetaui ai mana'oga o se fa'alavelave ;
Taumafai e vaʻai ma sauni e tuʻuina atu faʻamalamalamaga lautele .
Faiga fa'afoliga
O faiga fa'afoliga, i le isi itu, o se mea mulimuli. E mafua ona o le taimi e tupu ai se faʻalavelave e manaʻomia ai le vave tali atu i ai .

I se faʻataʻitaʻiga e pei o lenei, o le komiti faʻalavelave e iai le matafaioi tele. O ia o le tagata e tatau ona auʻiliʻili le faʻafitauli ma faʻamalamalama auala e foia ai le tulaga.

E taua le matauina o se fuafuaga mo le puleaina o faalavelave sa tatau ona saunia muamua. Peitaʻi, a o tuputupu aʻe le tulaga, e ono iai ni suiga ma ni fetuutuunaʻiga.

5 fautuaga e faʻaleleia ai faʻatau ma aloese mai se faʻalavelave
Se'i o tatou va'ava'ai nei i ni fautuaga aogā e tatau ona mulimulita'i i franchise uma e 'alofia ai pe alu 'ese ai fo'i mai se fa'alavelave tau tupe.

1. Aua ne'i taofia le fa'afaigaluegaina o tupe i le maketiina numera
Muamua, e taua le manatua o le taua o le maketi numera mo franchises. E leai se mea e sili atu le aoga i le faʻaleleia o faʻatau nai lo le maketiina.

Ae ui i lea, e tele auala e faia ai lenei mea. O le mea autu o le i ai i luga o fesoʻotaʻiga faʻaagafesootai autu ma teu faʻafaigaluega i se fuafuaga faʻavae mea.

O lenei anotusi, e ui i lea, e tatau lava ona talafeagai ma i ai se sootaga ma mea e fai e le kamupani. E le gata i lea, ioe, e tatau ona lafoina i taimi uma .

Ae ui i lea, e taua le manatua o nisi faʻailoga faʻapitoa e totogi a latou franchisees se totogifuapauina e alu i faʻasalalauga mo le faʻailoga.

2. Mataituina taiala a lau franchisor
Franchise o pisinisi na mua'i fa'atulagaina. O lona uiga ua iai le fuafuaga a le franchisor e uiga i le auala e tatau ona pulea ai le kamupani .

I se isi faaupuga, aʻo leʻi oʻo i se isi mea, e manaʻomia e le franchisor ia faʻamautinoa o loʻo ia puleaina lana franchise e mulimuli i mea uma e fautuaina e le franchisor.

O le mea moni, e taua le manatua o le franchisor e tuʻuina atu aʻoaʻoga mo ana franchisees e uiga i itu taua uma o le faʻailoga.

E le fautuaina e taumafai e fai se mea e ese mai le mea e fautuaina e le franchise brand e fai. O le mea sili ona atamai e fai o le sailia lea o le fesoasoani mai le franchisor lava ia.

3. Fa'amuamua faiga tau tupe lelei
Ina ia mafai ona faʻaleleia le faʻatau ma faʻatautaia se faʻalavelave, e taua muamua le i ai o se pulega lelei tau tupe e faʻamuamua le tipiina o tupe faʻaalu ma tupe teufaafaigaluega.

Toe fo'i, o se mea lea e sau fa'atasi ma ta'iala fa'ailoga a le franchise. Ae ui i lea, talu ai e le o se faʻatonuga, e pule tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi e puipuia lenei tulaga.

O le mea moni, e mafai ona manaia tele le i ai o le fesoasoani a le franchise system e faʻaautomatika ma faʻaleleia atili ai le ulufale ma alu ese o le kamupani.

O se mea e mafai fo'i ona fesoasoani o le fa'atumauina o fa'amaumauga a le kamupani i aso nei. E mafua ona o le faʻaopoopoga i le faʻaalia o le soifua maloloina tau tupe, e fesoasoani foi i le kamupani e faʻatulagaina ia lava.

4. Tausia le tulaga lelei o le tautua ma le lagolago
E pei ona uma ona matou fai atu, e taua tele le malamalama lelei i le mea e taʻitaʻia ai se kamupani e oʻo i faʻafitauli tau tupe ma ulufale atu i faʻalavelave. Atonu e tele mafuaaga .

I le isi itu, o se mea moni o se kamupani e tuʻuina atu auaunaga lelei ma le lagolago e faʻaitiitia ai le faʻafitauli i ana tupe maua.

E le gata i lea, afai o le faʻafitauli o loʻo i fafo, o lona uiga, e tulaʻi mai i le tulaga o le tamaoaiga o le atunuʻu, o se tasi o mea e mafai ona faʻaleleia ai le faʻatau atu o le tulaga tonu lea o le tautua .

Franchise, i lenei tulaga, o loʻo i ai se tulaga faʻavae lelei e tatau ona ausia e le franchisee. O lenei lava mea e mafai ona fa'amaonia ai le lelei o le tausiga ma le tautua.

5. Aua le faatuai i le tali atu i se tulaga le lelei
Ma le mea mulimuli, o le mea sili ona taua o mea uma e pulea lelei se faʻalavelave ma faʻaleleia le faʻatau: aua le faʻatuai i le feagai ai ma se tulaga le lelei .

E tusa lava pe manino lenei mea, o le tele o tagata fai pisinisi e le o vaʻaia se faʻalavelave i le taimi lava e amata ai ona faʻaalia ona faʻailoga muamua. I isi tulaga, latou te manatu faatauvaa i le tulaga.

Ae ui i lea, o le taimi lava e iloa ai se faʻamatalaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e tatau i le kamupani ona vave ulufale i totonu o mea leaga. Aua le faatali se'i lavelave le tulaga.

Fautuaga ponesi: . Faamoemoe i se faiga pulega lelei
Ma le mea mulimuli, ina ia mafai ona pulea lau franchise i se auala sili e mafai ai, e taua le i ai o le fesoasoani a se faiga faʻafoe, pei ole RCKY.

O le RCKY 's inventory management system o lo'o iai se fa'asologa o foliga e mafai ona tu'uina atu le tele o fa'amanuiaga i pule o kamupani. Va'ai nisi.
Post Reply