Alan adlarının konumunun değiştirilmesi

Share ideas, strategies, and trends in the crypto database.
Post Reply
mdarafathossain

Alan adlarının konumunun değiştirilmesi

Post by mdarafathossain »

Kesin olan bir şey var: Web sitenizi optimize etmeye bir süre önce mobil aramalardan başlayarak, çoğunlukla mobil anahtar kelime araması yaparak başlamış olmalısınız . Aralık 2017'de, arama motoru altyapısının siteleri mobil sürümlerinden başlayarak (ve daha önce olduğu gibi artık masaüstü değil) Mobil Öncelikli Dizine Ekleme ile dizine eklemesine yol açan kademeli dağıtım başladı.

Bu nedenle günümüzde tavsiyemiz öncelikle mobil SERP'leri analiz ederek, belirli sorgular için mobil cihazlarda görünen rakipleri analiz ederek, SEO ve içerik stratejisini bu sonuçlara dayandırarak çalışmaktır.

Bu sonuçlara baktığımda, çok şaşırtıcı olduğunu дані telegram kabul ediyorum, aklıma gelen ilk şey, sitelerin yalnızca %13'ünün masaüstü ve mobil arasında aynı konumu koruduğu gerçeğine çok şaşırdığımdır . Hemen mobile geçmeyi planlamadım ve her şeyden önemlisi önce mobil konseptini tercih ettim .

Görünüşe göre Google, bilgi grafiğini, medya türü içerikleri tam da tipik bir mobil arama olduğu için giderek daha fazla tercih etmeye başlıyor. Ancak masaüstünün güncelliğini yitirdiğini düşünmemeye dikkat edin, bu ölümcül bir hata olabilir! Özellikle büyük satın almalar için birçok kişi mobilde arama yapmayı tercih ediyor, ancak satın alma işlemini masaüstünde tamamlıyor.

Beni çok düşündüren bir diğer rakam da mobilden masaüstüne geçişte ziyaretlerin %30'unun kaybolduğu: Çılgın rakamlarla karşı karşıyayız, muhtemelen pek çok site sahibinin hala bu konsepte isteksiz olmasından kaynaklanıyor. önce mobil.

Vardığım sonuç Google ve SEO'nun ötesine geçiyor: Bence dünya değişti, akıllı telefonlar artık hayatımızın değişmez bir parçası, bu yüzden sitenizi Google için değil ziyaretçileriniz için mobil ortama uyarlamanız gerekiyor, gerisi geliyor. tek başına.

Bu yeni SEMrush araştırmasından ortaya çıkanları da fark ettim. Öyle diyelim.
Post Reply