Plani juaj i kanalit mund të integrohet në dokumentin tuaj të planifikimit të përmbajtjes, megjithëse kjo është opsionale (por këshillohet fuqimisht).
Së pari, duhet të uleni dhe fyh Të dhënat e WhatsApp të shikoni kanalet aktuale të shpërndarjes që përdorni dhe cilat funksionojnë më mirë. Ju gjithashtu duhet të konsideroni se cilat platforma sociale në zhvillim mund të përdorni në avantazhin tuaj.
Pasi të keni bërë një listë përfundimtare dhe t'i jepni përparësi çdo kanali për sa i përket vlerës dhe fokusit, duhet të konsultoni dokumentin tuaj të planifikimit të përmbajtjes, duke shënuar platformat ose kanalet sociale që do të përdorni për të shpërndarë dhe përforcuar çdo pjesë të përmbajtjes së planifikuar.
Një plan i qëndrueshëm i kanalit të marketingut të përmbajtjes ju çliron nga prangat e çdo platforme ose prize shpërndarjeje. Me këtë, planifikimi i shpërndarjes në mënyrë metodike është një komponent thelbësor i çdo strategjie të suksesshme dhe të qëndrueshme të përmbajtjes.
Disa pika kyçe
Nuk ka asnjë model magjik për një strategji të suksesshme të përmbajtjes – ajo duhet të jetë e përshtatur për qëllimet e markës suaj dhe audiencës së saj.
Misioni dhe qëllimet tuaja të përmbajtjes janë vendimtare për suksesin. Mos harroni kurrë këtë dhe komunikojini gjithmonë në mënyrë transparente me pjesën tjetër të kompanisë suaj.
Strategjia juaj e përmbajtjes do të evoluojë me klientët tuaj dhe njohuritë e reja që fitoni. Jini gjithmonë gati për të ndryshuar dhe përditësuar strategjinë tuaj me kalimin e kohës.
Udhëheqësit e marketingut të përmbajtjes gëzojnë 7.8 herë më shumë trafik të faqes sesa jo-liderët – vetëm diçka e vogël për t'ju mbajtur të motivuar!
Mësime të lidhura me video falas
▶
Përhapja e përmbajtjes
Influencer Marketing
▶
Marketingu i përmbajtjes
Tregimi i historisë suaj të markës
▶
Krijimi i përmbajtjes
Përmbajtja nga audienca
▶
Krijimi i përmbajtjes
Video
Shiko kurset
Ndani përmes:
Fotografia e Dan Hughes
Dan Hughes
Dan është një shkrimtar i përmbajtjes i specializuar në marketingun dixhital, teknologjinë në zhvillim, muzikën dhe kujdesin për një fëmijë të vogël. Ju mund të mësoni më shumë rreth tij dhe punës së tij duke vizituar Hapësirën e tij Catchy .
Bëni plane të shpërndarjes
-